Айкідо на Дарниці, вул. Генерала Жмаченка, 14, тренування проводяться для всіх бажаючих від 5 до 60 років будь-якої статі. Заняття можуть проводитись індивідуально або у групах.

Айкідо на Дарниці. Розташування:

Розташування Айкідо на Дарниці

Айкідо на Дарниці. Розклад тренувань:

Розклад на Дарниці
Група Дні тренувань та розклад Тривалість
Розклад на ПН СР ПТ
Діти (от 6 років) ПН СР ПТ - 16:00 1 год
Студенти та дорослі (17+ років), +збірки (від 14 років) ПН СР ПТ - 17:00 1 год 30 минут
Діти (від 6 років) ПН СР ПТ - 18:30 1 год
Студенти та дорослі (17+ років), +збірки (від 14 років) ПН СР ПТ - 19:30 1 год 30 минут
Студенти та дорослі (17+ років), +збірки (від 14 років) ПН СР ПТ - 20:30 1 год 30 минут

Айкідо на Дарниці. Вартість занять

Разове тренуванняАбонемент на місяцьПерсональне тренування
250 грн 1500 грнвід 500 грн
Більш детально можете дізнатися, зв’язавшись з нами по телефону

Айкідо на Дарниці. Історія.

Айкідо було створено Моріхеєм Уесібою між десятиліттями 1930 та 1960, в яких майстер вивчав інші бойові мистецтва та вдосконалював айкідо. Це бойове мистецтво прагне бути формою вашого практикуючого, якщо ви можете захищатися, покладаючись на силу та рух атаки супротивника. Десятиліття минуло, і жодних серйозних змін не відбулося, оскільки вчителі, які були завжди, були сином нинішнього майстра. Це сталося для покоління 3.

Айкідо тепер викладається і використовується різними поліцейськими силами з більшою владою в японській владі. Актор Стівен Сігл, який використав це бойове мистецтво у кількох своїх фільмах у десятиліття 90, був одним із його великих рушіїв по всьому світу.

Айкидо на Дарнице

Підготовка бійця з Айкідо — справа не з простих, без грамотного тренера тут не обійтися, під час тренувань використовується велика різноманітність бійцівського арсеналу.

Айкідо на Дарниці. Чим корисні тренування?

Заняття Айкідо розвивають спритність, швидкість, силу, координацію, а також силу волі та дисципліну. Вчать відповідальності, а також уміння постояти за себе та своїх близьких. Якщо дитина або дорослий дуже енергійна, вона успішно і з користю може витратити свою енергію на тренуванні з Айкідо. Навчиться самооборони себе та своїх рідних.

Айкідо на Дарниці. Цікаві факти.

  • Автор айкідо – О – сенсеєм Моріхеєм Уесібо. В основі айкідо лежить синтез різних бойових мистецтв, релігія та філософія.
  • Айкідо зародилося в Аябе (Японія), 1920 року. Творець айкідо, у цей час переживав трагедію, у нього помер батько та двоє синів. Щоб полегшити свій стан, він почав шукати втіху в релігійному вченні Осомото — ке, саме це вчення, згодом справило вирішальний вплив на айкідо філософію.
  • Великий майстер айкідо, Моріхей Уесіба, навчався бойового мистецтва у знаменитого вчителя Сокаку Такеда. Але згодом він поступово почав відмовлятися від методів свого вчителя і створювати власне мистецтво айкідо.

Айкідо на Дарниці. Що дадуть заняття?

При відвідуванні наших занять з Айкідо на Дарниці в СК «Міксфайтер» ви зможете освоїти основні ази управління своїм тілом, розумом та емоціями. Тренування з Айкідо в нашому спортивному клубі не допоможуть відновити сили за короткі терміни, зміцнять здоров’я і повернуть легку гнучкість і юність своєму тілу, якщо ви готові витратити на це свої сили.

Для результативного тренування ми особливо надаємо важливості:

  • відпрацювання комбінацій атак та захистів з партнером;
  • техніці атак та обороні від атак суперника;
  • спеціалізованої силової та високошвидкісної роботи;
  • тактичної та спеціальної психологічної підготовки.

В наш час особливо важливо вихлюпувати негативну енергію. У сучасному світі дуже багато стресів, і якщо вчасно не позбавитися напливів негативу, то депресія вам забезпечена. Щоб уникнути неприємних ситуацій, допомогою може бути заняття Айкідо. У залі на тренуваннях можна виплеснути всю пару, і після чого з новими силами повернутись до справ.

Айкідо на Дарниці

Міксфайтер. Твоя спортивна сім’я.

Тренування в «СК Міксфайтер» проводяться під керівництвом досвідчених інструкторів, які мають профільну освіту, значний багаж знань та умінь, що виховали не одне покоління успішних спортсменів. На практичних заняттях тренера завжди застосовують знання теорії та методики підготовки спортсменів як у аматорському спорті так і у спорті вищих досягнень – професійним спортом

Приходьте на тренування з Айкідо до клубу «Міксфайтер». Ми допоможемо вам зняти стрес і втому після напруженого дня!

Наше спілкування не обмежується лише тренуваннями.
Ми любимо також провести час зі своїми учнями, адже часто саме на секції ви знайдете своїх, можливо, найкращих і вірних друзів на все життя.