Бокс на Вокзальній. Тренування для дітей та дорослих. Ми знаходимося за адресою: м. Київ, вул. Стадіонна, 13.

Бокс на Вокзальній. Локація:

Карта на Вокзальній

Розклад тренувань з Боксу на Вокзальній.

Розклад на Вокзальній
Група та напрямок Дні тренувань та розклад Тривалість
Діти (6-12 років) Вт Чт 18:30-19:30 и сб на 10:00 ранку 1 год
Підлітки та дорослі (13+ років) Вт Чт 17:30-19:00 и сб на 10:00 ранку 1,5 год

Бокс на Вокзальній. Ціна занять

Разове тренуванняАбонемент на місяцьПерсональне тренування
250 грн1500 грнвід 500 грн
Більш детально можете дізнатися, зв’язавшись з нами по телефону

Навіщо потрібні тренування з боксу

Тренування з боксу на Вокзальній розвиває у кожній людині спритність, витривалість, швидкість, фізичну та внутрішню силу. До того ж воно змушує прагнути перемоги і гідно переживати поразки. Нашими тренерами проводяться тренування з боксу з нуля, що дозволяє отримати початкові знання, які будуть потрібні для подальших занять і в багатьох інших спортивних єдиноборствах.

Професійним боксом краще починати займатися ще у дитинстві. Але для підтримки ідеальної форми можна записатися на заняття у будь-якому віці. Регулярні тренування позитивним чином впливають на психологічний та фізичний стан людини:

  • Підвищують фізичну силу та витривалість;
  • зміцнюють усі групи м’язів;
  • тренують швидкість, тактику;
  • підвищують імунітет;
  • допомагають скинути вагу та стати володарем гарної фігури;
  • дають упевненість у собі;
  • допомагають зняти стрес.

Нерідко людина відкриває себе наново, дивується можливостям свого тіла. Ми пропонуємо тренування з боксу для початківців, а також для професіоналів та любителів. Тренуємо чоловіків, дівчат, дорослих, дітей.

4 причини почати заняття боксом:

  1. Професійна підготовка. Дуже часто результат вуличної бійки залежить від кількох точних та сильних ударів. Навчитися таким ударам дозволяє професійна боксерська підготовка у нашому клубі «Міксфайтер».
  2. Зміцнення особистісних аспектів. Для кожного чоловіка дуже важливо мати міцний характер та силу волі. Все це формують заняття боксом. Вони допомагають людині подолати свою лінь і слабкість, почати зміцнювати волю та дух. Постійні тренування не лише загартовують спортсменів фізично, а й значно покращують ці найважливіші чоловічі якості, про які писалося вище.
  3. Фізичні показники. Заняття боксом сприяють розвитку м’язів усіх груп тіла, призводять до покращення показників швидкості та витривалості. Разом з цими характеристиками, займаючись боксом, також можна розвинути навички реакції та балансу.
  4. Емоційна складова. При заняттях боксом, у спортсменів виробляється належна холоднокровність та витримка. А під час тренувальних спарингів дуже легко можна розрядитися і зняти стрес.

Переваги занять боксом для дітей

  1. Бокс – это в комбинированные физические нагрузки, которые сочетают в себе как кардиотренировки, силовые упражнения, а также развивают выносливость и координацию движений. Регулярные и дозированные физические нагрузки во время тренировок укрепят организм и здоровье ребенка.
  2. Положительный эмоциональный и психологический эффект. При занятиях боксом ребенок получает эмоциональную разрядку, что положительно сказывается на его психике и социальной адаптации в
    школе и в кругу сверстников. Кроме того, в силу специфики тренировок, основной составляющей которой является единоборство, у ребенка развивается уверенность в себе и своих силах.
  3. В подспорье воспитанию родителей при занятиях боксом у ребенка будут формироваться положительные моральные качества и дисциплина, что является особенно актуальным в так называемом «трудном» подростковом возрасте, когда в силу эмоциональных перепадов, вызванных различными факторами, поведение ребенка может быть непредсказуемым.