Бокс на Лісовий, Розташування: м. Київ, метро Лісова, вул. Курчатова 18/2, у тренувальному залі школи №212, тренування проводяться для всіх бажаючих від 6 до 60 років будь-якої статті, для дітей та дорослих. Заняття можуть проводитися індивідуально або в групах.

Бокс на Лісовій. Розташування:

Розташування на Лісовий (Бокс)

Бокс на Лісовому. Розклад тренувань:

ГрупаДніЧас
Група 1 (з 5-ти – 12 років)ПН СР ПТ16:00 — 17:00
Група 2 (з 13 років та старші) ПН СР ПТ 17:00 — 18:30
Група 1 (з 5-ти – 12 років)ПН СР ПТ18:30 — 19:30
Група 2 (з 13 років та старші)ПН СР ПТ19:30 — 21:00

Бокс на Лісовій. Вартість занять

Разове тренуванняАбонемент на місяцьПерсональне тренування
200 грн1200 грн500 грн
Більш детально можете дізнатися, зв’язавшись з нами по телефону

Бокс на Лісовому. Історія

Бокс є одним із найстаріших контактних видів спорту, відомих історії. Доказами того, що бокс існував є знахідки, знайдені в археологічних розкопках давнього Єгипту, бербери, шумерської, грецької та середземноморської цивілізацій. Перші згадки про бокс датовані 1500 до н.е. та 3000 до н.е. Тому можна сміливо сказати що бокс народився близько 3000 р. до н.е. тобто йому вже близько 5 тисяч років.

Сучасний бокс дуже відрізняється від стародавнього боксу. Різні норми, правила значно знизили шанси тяжкої шкоди здоров’ю боксера. Сьогодні обов’язкові рукавички. Крім того, за найменшого побоювання, що боксер травмований бій припиняють, не доводячи його до смерті.

На сьогодні є два види боксу: аматорський та професійний. Аматорський бокс поширений у школах університетах, а також в Олімпійських іграх. Професійний бокс набагато серйозніший і багато засобів безпеки в ньому немає.

Бокс Лесная
Бокс Лісова

Підготовка бійця до боксу — справа не з простих, без грамотного тренера не обійтися, під час тренувань використовується велика різноманітність бійцівського арсеналу.

Бокс на Лісовому. Чим корисні тренування?

Заняття боксом розвивають спритність, швидкість, координацію, а також силу волі та дисципліну. Навчають відповідальності, а також уміння постояти за себе та своїх близьких. Якщо дитина дуже енергійна, вона успішно і з користю може витратити свою енергію на тренуванні з боксу.

Бокс на Лісовій. Що дадуть заняття?

При відвідуванні наших занять з боксу на Лісовому масиві в СК «Міксфайтер» ви зможете освоїти основні ази управління своїм тілом, розумом та емоціями. Тренування з боксу у нашому спортивному клубі на Лісовій допоможуть відновити сили за рекордно короткі терміни, зміцнять здоров’я та повернуть легку гнучкість та юність своєму тілу.

Для результативного тренування боксери особливо надають важливості:

  • Відпрацювання комбінацій атак та захисту з партнером;
  • техніці атак та обороні від атак суперника;
  • спеціалізованої силової та високошвидкісної роботи;
  • тактичної та спеціальної психологічної підготовки.

Бокс на Лісовій. Переваги занять.

Люди, які займаються боксом у нас на тренуваннях, отримують такі переваги:

  • Будуть підтягнутими та добре фізично розвинені;
  • зможуть захистити себе у непередбачених ситуаціях;
  • навантаження відразу на всі групи м’язів, включаючи корпус, ноги та мозкове навантаження;
  • відмінна можливість «випустити пару» та емоційного розвантаження;
  • заняття корисні як дівчатам, і чоловікам;
  • підвищується самооцінка та мужність;
  • бокс позитивно впливає на роботу легенів та серця;
  • покращується уважність, що дозволяє швидко реагувати на ситуації.

В наш час особливо важливо вихлюпувати негативну енергію. У сучасному світі дуже багато стресів, і якщо вчасно не позбавитися напливів негативу, то депресія вам забезпечена. Щоб уникнути неприємних ситуацій, допомогою може бути заняття боксом. У залі на тренуваннях можна виплеснути всю пару, і після цього з новими силами повернутись до справ.

Різниця між боксом та тайським боксом

  1. Тайський бокс недарма вважають одним із найжорсткіших видів контактних єдиноборств. Боєць Муай Тай «працює» не лише кулаками чи ступнями. На ближніх дистанціях, при вході в клінч, лікті та передпліччя, коліна та гомілки у спортсмена також не залишаються без діла чого немає у звичайному боксі.
  2. У тайському боксі немає формальних комплексів ударів, подібно до кота в караті або таолу у ушу. У ході поєдинку боєць муай тай використовують базові зв’язки із 2-3 ударів. Кожен спортсмен може підібрати їх собі індивідуально, які йому більше подобаються.
  3. Традиційно, сутички муай тай проходять під музичний супровід, що часто імітує перебіг бою (при живому виконанні). Ритмічний бій барабанів та переливи пі-джави (яванського кларнет

Відео з тренувань з боксу на Лісовому:

Спаринги по Боксу

Міксфайтер. Твоя спортивна сім’я.

Тренування в «СК Міксфайтер» проводяться під керівництвом досвідчених інструкторів, які мають профільну освіту, значний багаж знань та вмінь, що виховали не одне покоління успішних спортсменів. На практичних заняттях тренера завжди застосовують знання теорії та методики підготовки спортсменів як у аматорському спорті так і у спорті найвищих досягнень — професійним спортом

Приходьте на тренування з боксу до клубу «Міксфайтер». Ми допоможемо вам зняти стрес і втому після напруженого дня!

Наше спілкування не обмежується лише тренуваннями.
Ми любимо також провести час зі своїми учнями, адже часто саме на секції ви знайдете своїх, можливо, найкращих і вірних друзів на все життя.

Інші наші відео з боксу у Києві — ви можете подивитися тут.