Міксфайтер Бокс на Чернігівській на базі спортивного залу школи iSchool розташований неподалік метро Дарниця за адресою: вул. Жмаченка 14, на першому поверсі школи.

Бокс на Чернігівській. Карта проїзду

Карта на Дарниці

Бокс на Чернігівській. Розклад:

Розклад на Дарниці
Група Дні тренувань та розклад Тривалість
Діти (6-15 лет) Вт , Чт 19:30 - 20:30, Сб 10:00-11:00 1 год
Студенти та дорослі (17+ років) Вт Чт 20:30-22:00, Сб 11:00-12:30 1 год 30 хв

Бокс на Чернігівській. Тренування для дітей та дорослих.

Багато хто запитує куди ж віддати тренуватися свою дитину — щоб був результат, і щоб дитині було цікаво.

Бокс є базовим початковим напрямом підготовки багатьох спортсменів. Дуже багато професіоналів починали у ранньому віці саме з боксу. Оптимальний вік на їхню думку – з 6 років.


Нижче наведено відео з тренування, де тренер пояснює учням, як бити хук ближньою рукою. Дуже важливо, щоб на тренуванні тренер саме працював, пояснював та коригував учнів, особливо юного віку, щоб вони спочатку закладали правильну механіку рухів у «підкір».

Важливість самострахування для новачків

Якщо основна частина тренування досвідчених боксерів присвячена відпрацюванню прийомів, то початківцям насамперед необхідно відпрацювати прийоми самострахування, це зведе ризик отримання травм до мінімуму. Необхідно підготувати своє тіло до боксу, а потім вивчати прийоми та вчитися застосовувати.

Бокс – це тренування м’язів, розвиток мислення та сили. Тут важлива швидкість реакції, спритність, витривалість, психологічна стійкість та швидкість реакції. Це водночас приємний спорт, де люди можуть самовиражатися, проте водночас — це жорстока сутичка двох супротивників.
Бокс допомагає відчути всі свої позитивні сторони та стати живим та активним. Жага до перемоги навчить вас домагатися своїх цілей у будь-який спосіб. Саме тому в клубі Міксфайтер є секція боксу для дітей та дорослих.

Чому варто з нами?

  • Індивідуальний підхід! У нашу секцію з боксу приходять люди різного віку та абсолютно різного рівня підготовки.
  • Професіоналізм! До нашого тренерського складу входять майстри спорту та чемпіони України.
  • Доброзичливість! Нам вдалося створити в залі атмосферу взаєморозуміння та взаємовиручки. Незважаючи на те, що заняття боксом – це контактний вид спорту.

Бокс у Києві на Чернігівській. Програма тренувань.

Програма підготовки з боксу включає таке:

  1. Відпрацювання переміщень у стійці, з ударами
  2. Робота з дзеркалом у стійці
  3. Робота з партнерами на відпрацювання ударів, зв’язок ударів та захистів
  4. Умовні спаринги
  5. Відпрацювання ударів і зв’язок ударів на груші, лапах, тактичних палицях
  6. Відпрацювання ударів та зв’язок по партнеру (який знає свідомо тип удару та ставить щити)

Спеціальна фізична підготовка. Кругове тренування Напрацювання швидкісних характеристик. Напрацювання координації Розвиток сили та окремо – розвиток витривалості. Розвиток швидкісно-силової витривалості через спеціальні вправи. Безліч технічних елементів та рухів притаманних боксу. Відпрацювання збереження захищеності бійця під час виконання атак. Напрацювання «жорсткості» у захисті там, де це необхідно. Напрацювання м’яких блоків, ухилів та доглядів, захисних переміщень. Робота у контратаці. Робота на випередження Робота над «кутами» Робота в повний контакт у спарриншах у захисному екіпіруванні Індивідуальне коригування помилок тренером у парній роботі з тренером.

Інші види єдиноборств у клубі Міксфайтер Київ на м. Дарниця:

  1. Рукопашний бій
  2. Кікбоксінг
  3. Тайський бокс
  4. ММА
  5. Карате
  6. Боротьба