Джіу джитсу на Шулявці у СК «Міксфайтер» на вул. Гарматна, 10. для дорослих та дітей з 5-ти років. Тренуємо як із нуля, так і з досвідом. Хлопці та дівчата, жінки та чоловіки тренуються в одній групі, ми не ділимо по групах окремо (хіба що за віком).

Джіу-джитсу на Шулявці. Розклад тренувань:

ГрупаДні тренуваньЧас
Група 1ПН СР ПТ16:00 — 17:00
Група 2ПН СР ПТ17:00 — 18:00
Група 3ПН СР ПТ18:00 — 19:00
Група 4ПН СР ПТ19:00 — 20:30
Група 5ПН СР ПТ20:30 — 22:00

Джіу-джитсу на Шулявці. Вартість занять

Разове тренуванняАбонемент на місяцьАбонемент на місяць
250 грн1500 грн500 грн
Більш детально можете дізнатися, зв’язавшись з нами по телефону

Варіанти тренувань

Тренування можливі у двох варіантах:

  • Персональне тренування. Цей варіант тренування передбачає заняття з тренером віч-на-віч. Він під вас підлаштує тип тренування залежно від ваших умінь, фізичних показників та інших факторів. Таке тренування триватиме одну годину.
  • Групове тренування. Тут ви працюєте в групі з рештою спортсменів, працюєте в парах за завданням тренера. Він спостерігатиме за вашими помилками і за фактом вас коригуватиме.

Джіу-джитсу на Шулявці. Історія.

Джіу-джитсу має безліч напрямків і відгалужень. Багато елементів цього бойового напряму стали основою інших видів єдиноборств, такий як карате-до. Сьогодні в Україні найбільш розвинені два напрямки джиу-джитсу – це бразильський та японський.

Бразильське джиу-джитсу – це модифіковане японське дзю-дзюцу. Тут робота відбувається в основному в партері. У японському джиу-джитсу на відміну від бразильського є не лише боротьба, а й ударні техніки руками та ногами.

На даний момент у Японії налічується близько 200 стилів джиу-джитсу, хоча якщо вважати традиційні, то їх не більше десяти, інші ж називаються або підстилями, або сучасними стилями. Потрібно сказати, що приблизно 60% техніки сучасного джиу-джитсу — це борцівські прийоми: задушення, захоплення, підсічки, підніжки, кидки, болючі прийоми. Інші ударні техніки — це різноманітні удари кулаками та пальцями, долонями та ліктями, ногами та іноді головою. У результаті ми маємо, що джиу-джитсу є технікою комбінованого рукопашного бою.

Джиу джитсу на Шулявке

Чим корисні тренування з джиу-джитсу для дівчат та хлопців?

Заняття Джіу Джитсу розвивають спритність, швидкість, силу, координацію, а також силу волі та дисципліну. Вчать відповідальності, а також уміння постояти за себе та своїх близьких. Якщо ви дуже енергійні, то з успіхом можете витратити свою енергію на занятті, щоб опанувати всі круті навички з Джіу-джитсу.

Що дадуть заняття для новачків із джиу-джитсу?

При відвідуванні наших занять з Джіу-джитсу на Шулявці в СК «Міксфайтер» ви зможете освоїти основні ази управління своїм тілом, розумом та емоціями. Тренування з Джіу джитсу у нашому спортивному клубі допоможуть відновити сили за короткі терміни, зміцнять здоров’я та повернуть легку гнучкість та юність своєму тілу.

Для результативного тренування ми особливо надаємо важливості:

  • відпрацювання комбінацій атак та захистів з партнером;
  • техніці атак та обороні від атак суперника;
  • спеціалізованої силової та високошвидкісної роботи;
  • тактичної та спеціальної психологічної підготовки.

Цікаві факти про джиу-джитсу.

  • джіу (дзю) — це японське слово, що означає «м’якість», а джитсу (дзютсу) означає «мистецтво». Таким чином, джиу-джитсу можна перекласти як «мистецтво м’якості»;
  • це бойове мистецтво було спеціально розроблено для самурайських воїнів як форма беззбройного методу захисту;
  • на сьогоднішній день існує безліч федерацій БЖЖ, проте перша федерація з’явилася в Гуанабарі.

В наш час особливо важливо вихлюпувати негативну енергію. У сучасному світі дуже багато стресів, і якщо вчасно не позбавитися напливів негативу, то депресія вам забезпечена. Щоб уникнути неприємних ситуацій, допомогою може виявитися заняття Джіу Джітсу.

Міксфайтер. Твоя спортивна сім’я.

Тренування у СК «Міксфайтер» проводяться під керівництвом досвідчених інструкторів, які мають профільну освіту, значний багаж знань та умінь, які виховали не одне покоління успішних спортсменів. На практичних заняттях тренера завжди застосовують знання теорії та методики підготовки спортсменів як у аматорському спорті так і у спорті вищих досягнень – професійним спортом

Приходьте на тренування з Джіу джитсу до клубу «Міксфайтер». Ми допоможемо вам зняти стрес і втому після напруженого дня!

Наше спілкування не обмежується лише тренуваннями.
Ми любимо також провести час зі своїми учнями, адже часто саме на секції ви знайдете своїх, можливо, найкращих і вірних друзів на все життя.

Інші наші секції по Джиу джитсу у Києві — ви можете подивитися тут, а також можете зайти на наш канал YouTube, щоб не пропустити нові відео.