Навчання ММА — це можливість отримати навички, які застосовуються в реальному житті та у спорті. На наших заняттях ви загартуєте тіло та дух, навчитеся битися і зможете розраховувати на високі спортивні результати !

Секції спортивного клубу Міксфайтер з ММА Печерський район, тренування проходять за адресами:
— Лесі Українки 34 , на 1 поверсі будівлі
— Жилянська 75, на 4 поверсі будівлі
— Печерський узвіз 13Б, на 2 поверсі будівлі

Перелік секцій у Печерському районі.

Графік тренувань

ГрупаднівЧас
Група 1PN SR PT17:00 — 18:00
Група 2PN SR PT18:00 — 19:00
Група 3PN SR PT19:00 — 20:30
Група 4PN SR PT20:30 — 21:30
Група 5ВТ ЧТ СБ17:00 — 18:00
Група 6ВТ ЧТ СБ18:00 — 19:00
Група 7ВТ ЧТ СБ19:00 — 20:30
Група 8ВТ ЧТ СБ20:30 — 21:30

Точніший графік уточнюйте у адміністратора

ММА на Печерській . Тренерський склад.

Тренування в даному клубі проводяться під керівництвом досвідчених інструкторів, які мають профільну освіту, значний багаж знань та умінь, які виховали не одне покоління успішних спортсменів. На тренуваннях застосовуються знання теорії та методики підготовки спортсменів як у аматорському спорті, так і у спорті вищих досягнень – професійному спорті. ММА на Печерській . Розвиток характеру та бійцівських якостей.

Тут ви зміцните своє тіло і загартуйте дух, приведете себе в тонус. Поставте собі нокаутуючі удари руками, навчитеся захищатися від ударів супротивника, зрозумієте основні тактичні схеми ведення поєдинку залежно від антропометричних, функціональних та швидкісно-силових особливостей супротивника. Навчіться перемагати фізично сильніших противників за рахунок раціонального застосування сили в потрібний момент, за рахунок техніки та тактики.

ММА Печерский район

Перші чемпіони ММА

Першими чемпіонами MMA переважно ставали представники таких видів спорту, як: бразильське джіу джитсу, самбо, кікбоксинг. Зараз, змішані єдиноборства – це, хоч і молодий, але окремий вид єдиноборств, який має свої особливості та тонкощі, адаптовані саме під поєдинок за правилами ММА. І хоча здебільшого всі бійці в ММА це вихідці з різних видів єдиноборств (вільна боротьба, тайський бокс, кікбоксинг, самбо, джиу джитсу), які адаптували свою техніку до правил змішаних єдиноборств, то надалі розрив між змішаним єдиноборством та видами, що дали йому базу буде значним.

Так само було і з кікбоксингом, який виріс на базі карате та боксу, але тепер має не так багато спільного з цими видами (хоча і є представники кікбоксингу, які успішно виступають у турнірах з боксу). І зараз все більше, види, які дали ММА основи та були базовими, стають лише додатковими (прикладними) у техніці бійців змішаного стилю. Особливості у фізичній підготовці (велика увага приділяється крос фіту), робота в партері (із застосуванням ударів на відміну, наприклад, від греплінга), робота у стійці по всіх рівнях у спеціальних рукавичках, місце проведення поєдинків (восьмикутник або ринг) та багато іншого, — все це робить змішані єдиноборства унікальним виглядом.

Мма у Печерському районі

ММА на Печерській

MMA — вид спорту, що стрімко розвивається. MixedMartial Arts з’явилися у другій половині XX століття, але дуже швидко набули всесвітньої популярності. Особливість змішаних бойових мистецтв – поєднання великої кількості технік та систем. Бійці ММА володіють прийомами боксу , кікбоксингу, муай тай, карате, дзюдо, самбо, джиу-джитсу, греко-римської боротьби Тренування зі змішаних єдиноборств виховують універсальних борців, здатних ефективно працювати у стійці та в клінчі. У нашій школі ви можете пройти підготовку бійця MMA. Ми ведемо навчання у великих та компактних групах, а також в індивідуальному форматі з тренером. Заняття доступні всім охочим: запрошуємо міцних чоловіків та сміливих дівчат, а також дітей, які хочуть стати сильними та незалежними. У нас — комфортні умови для тренувань, досвідчений тренерський склад, широкі можливості для саморозвитку та спортивних виступів. Ласкаво просимо!

Види груп ММА на Печерській

ГруповіІндувідуальні
Спаринг партнери різного рівняПостановка нокаутуючого удару
Розвиває гнучкість сприйняттяСкладання дієти
Виховує дух суперництваПідбір спаринг партнера
Спілкування з людьми різного соц. рівняПсихологічний настрій
Можливість виступити у профіВибір програми навчання
Тренування у затишній атмосферіКросфіт

ММА у Печерському районі

ММА на Печерській. Програма тренувань.

Програма підготовки по мма включає наступне:

  1. Відпрацювання переміщень у стійці, з ударами
  2. Робота з дзеркалом у стійці
  3. Робота з партнерами на відпрацювання ударів, зв’язок ударів та захистів
  4. Умовні спаринги
  5. Відпрацювання ударів та зв’язок ударів на груші, лапах, тактичних палицях
  6. Відпрацювання ударів та зв’язок по партнеру (який знає свідомо тип удару та ставить щити)
  7. Спеціальна фізична підготовка. Кругове тренування
  8. Напрацювання швидкісних показників.
  9. Напрацювання координації
  10. Розвиток сили та окремо – розвиток витривалості. Розвиток швидкісно-силової витривалості через спеціальні вправи.
  11. Безліч технічних елементів та рухів характерних для боксу. Відпрацювання збереження захищеності бійця під час виконання атак.
  12. Напрацювання «жорсткості» у захисті там, де це необхідно. Напрацювання м’яких блоків, ухилів та доглядів, захисних переміщень.
  13. Робота у контратаці.
  14. Робота на випередження
  15. Робота над «кутами»
  16. Робота в повний контакт у спариншах у захисному екіпіруванні
  17. Індивідуальне коригування помилок тренером у парній роботі з тренером.

Види єдиноборств, які викладаються в клубі ММА на Печерській.

  1. Бокс 
  2. Кікбоксинг
  3. Тайський бокс
  4. ММА 
  5. Карате / Рукопашний бій для дітей