Самбо на Шулявці у СК «Міксфайтер» на вул. Гарматна, 10. для дорослих та дітей з 5-ти років. Тренуємо як із нуля, так і з досвідом. Хлопці та дівчата, жінки та чоловіки можуть приходити та отримувати навички самозахисту вже сьогодні у нашому залі. Можливі як персональні заняття, і групові.

Розклад тренувань з самбо:

ГрупаДні тренуваньЧас
Група 1ПН СР ПТ16:00 — 17:00
Група 2ПН СР ПТ17:00 — 18:00
Група 3ПН СР ПТ18:00 — 19:00
Група 4ПН СР ПТ19:00 — 20:30
Група 5ПН СР ПТ20:30 — 22:00

Самбо на Шулявці. Вартість занять

Разове тренуванняАбонемент на місяцьПерсональне тренування
250 грн1500 грн500 грн
Більш детально можете дізнатися, зв’язавшись з нами по телефону

Варіанти тренувань

Тренування можливі у двох варіантах:

  • Персональне тренування. Цей варіант тренування передбачає заняття з тренером віч-на-віч. Він під вас підлаштує тип тренування залежно від ваших умінь, фізичних показників та інших факторів. Таке тренування триватиме одну годину.
  • Групове тренування. Тут ви працюєте в групі з рештою спортсменів, працюєте в парах за завданням тренера. Він спостерігатиме за вашими помилками і за фактом вас коригуватиме.

Що таке самбо?

Самбо — радянський, а з 1966 року і міжнародний вид спортивного та прикладного єдиноборства, розроблений на основі боротьби дзюдо, джіу-джитсу.

Після довгих уявлень та турнірів, самбо включили до програми чемпіонатів з боротьби (оскільки вона має елементи боротьби) на одному рівні з боротьбою класичною та вільною. Через хвилю популярності цей вид спорту, він мав право на включення його в олімпійські ігри. Але через політичні питання, коли був бойкот Олімпіади — 80, самбо знизили з міжнародного олімпійського статусу до демонстраційного спорту, а потім і статус демонстраційного спорту було анульовано МОК.

Нарешті, 2021 року Міжнародний олімпійський комітет (МОК) таки визнав самбо як олімпійський вид спорту. Воно було ухвалено напередодні Олімпійських ігор-2020.

Самбо на Шулявке

Чим корисні тренування по самбо на Шулявці для дівчат та хлопців?

Навички самозахисту дозволяють дітям і підліткам почуватися впевненіше, уникнути пошкоджень у бійці, звільнитися від захоплення при нападі і дати відсіч противнику в потрібній ситуації. Вміння правильно падати — дуже корисна навичка в самбо для новачків. Це перше, чого навчають на секціях. Ця навичка дуже хороша у звичайному житті, тому що елементарне падіння може призвести до серйозних травм, що не дуже добре, навіть якщо у вас є страховка. Правильне падіння, як зауважили травматологи, зменшить кількість переломів. А забої гояться простіше.

Тренуючись по самбо на Шулявці, ви одночасно розвиваєте фізичні показники та духовні. Регулярні тренування підвищують спритність, силу, витривалість і в кінцевому рахунку зміцнюють здоров’я. Навичка самозахисту знадобиться в нашому суворому світі, коли ніколи не знаєш, що завтра може бути. Хороше тіло, сильне, прокачана реакція, великий рівень впевненості вас підніме на той рівень життя, який ви розраховуєте.

Що дадуть заняття для новачків по самбо

При відвідуванні наших занять з самбо на Шулявці в СК «Міксфайтер» ви зможете освоїти основні ази управління своїм тілом, розумом та емоціями. Тренування по самбо у нашому спортивному клубі допоможуть відновити сили за короткі терміни, зміцнять здоров’я та повернуть легку гнучкість та юність своєму тілу.

Для результативного тренування ми особливо надаємо важливість:

  • відпрацювання комбінацій атак та захисту з партнером;
  • техніці атак та обороні від атак суперника;
  • спеціалізованої силової та високошвидкісної роботи;
  • тактичної та спеціальної психологічної підготовки.

Список напрямків який включає самбо.

  • кулачний бій;
  • російської боротьби;
  • азербайджанської (гюлеш) боротьби;
  • узбецької (узбекча кураш) боротьби;
  • грузинської боротьби (чідаоба);
  • казахської боротьби (казакша курес);
  • татарської (татарча көрәш);
  • бурятської боротьби;
  • фінсько-французької боротьби;
  • вільно-американської боротьби;
  • англійської боротьби ланкаширського та кемберлендського стилів;
  • швейцарської боротьби;
  • японського дзюдо;
  • сумо та інші напрямки.

У наш час особливо важливо виплескувати негативну енергію, що накопичилася. У сучасному світі дуже багато стресів, і якщо вчасно не позбавитися напливів негативу, то депресія вам гарантована. Щоб уникнути неприємних ситуацій, допомогою може стати тренування по самбо на Шулявці.

Міксфайтер. Твоя спортивна сім’я.

Тренування в СК «Міксфайтер» проводяться під керівництвом досвідчених інструкторів-практиків, які мають профільну освіту, значний багаж знань та вмінь, що виховали не одне покоління успішних спортсменів. На практичних заняттях тренера завжди застосовують знання теорії та методики підготовки спортсменів як у аматорському спорті, так і у спорті вищих досягнень – професійному спорті.

Приходьте на тренування по самбо до клубу «Міксфайтер». Ми допоможемо вам зняти стрес і втому після напруженого дня!

Наше спілкування не обмежується лише тренуваннями.
Ми любимо також провести час зі своїми учнями, адже часто саме на секції ви знайдете своїх, можливо, найкращих і вірних друзів на все життя.

Інші наші секції по самбо у Києві — ви можете подивитися тут, а також можете зайти на наш канал YouTube, щоб не пропустити нові відео.